fredag 24 augusti 2018

Välkomna 5:1 och 5:2

Välkomna till ett nytt läsår!

Vi kommer att använda bloggen som informationskanal några veckor till. Därefter kommer Varbergs kommun att använda plattformen Unikum. Det kommer mer information om den vid ett senare tillfälle.

Viktig information till er:

  • 29/8 cyklar vi till simstadion för att simma. Skolan kommer att servera pastasallad på simstadion. Eleverna behöver ha med sig egen dricka. Som vanligt ber vi er se över cykeln så att den är fungerar bra och att ha på sig hjälm. Vi räknar med att vara tillbaka på skolan till ordinarie slut 14.45
  • 3/9 föräldramöte kl 17.30- ca 19.00. Föreläsare Anna Karlfjärd kommer att tala om betyg och bedömning. Vi kommer därefter att samlas för lite information i klassrummet.
  • 5/9 är det Ankarjoggen på förmiddagen. Eleverna kan komma till skolan omklädda. Samma dag ska alla elever i Varbergs kommun som går i årskurs 5  till Sparbankshallen för att lyssna på en föreläsning kl 11.00-12.00. Den handlar om prestation och självkänsla. Föreläsare är Micke Gunnarson. Föreläsningen gör att vi måste äta senare än vanligt, därför är det bra om eleverna har med sig en smörgås eller en frukt denna dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar